www.sujok.hu    Főoldal    E-mail 

Étrendkiegészítők - a gyógyító természetből

Rendezés: ▲Ár | Név | Sorrend
ujdonsag

VIRONAL

VIRONAL
Raktáron

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 16-féle gyógynövényből
Kiszerelése: 30 ml
Kiemelt hatásterületei: tüdő, légúti megbetegedések, vastagbél, vékonybél.

A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (HKO) megfelelően a vironal az 5 elem közül a Fém elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Fémhez tartozó jin-jang szervpár, vagyis a tüdő, illetve a vastagbél energetikai harmóniájának helyreállítását. A vironal alkalmazása egyúttal támogatja – az 5 elem sorrendjében a Fém után következő Vízhez tartozó – vese és húgyhólyag energetikai egyensúlyát.

A Vironal elsősorban a tüdő, a vastagbél, a lép és a hármas melegítő energetikai pályáját, valamint a vékonybél összekötőjét harmonizálja. Így elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek.

(Például a tüdőmeridián elégtelen működése összefügg a nehézlégzéssel, köhögéssel, légszomjjal, torokfájással, túlzott izzadással, míg a vastagbél energiavezetéké a hasmenéssel vagy székrekedéssel, az immunrendszer gyengeségével vagy túlzott, allergiás reakciójával.)

 

 

 

7 500,- Ft

REGALEN

REGALEN
Raktáron

Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 14-féle gyógynövényből
Kiszerelése: 30 ml
Kiemelt hatásterületei: máj, epehólyag, belek, allergia, vér.

A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (HKO) megfelelően a regalen az 5 elem közül a Fa elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Fához tartozó jin-jang szervpár, vagyis a máj, illetve az epehólyag energetikai harmóniájának helyreállítását. A regalen alkalmazása egyúttal támogatja – az 5 elem sorrendjében a Fa után következő Tűzhöz tartozó – szervpárok, a szív és a vékonybél, illetve a szívburok és a hármas melegítő energetikai egyensúlyát.

A Regalen elsősorban a máj, az epehólyag és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja, emellett kiegyensúlyozza a húgyhólyag-meridián összekötőjét és mellékágát, a vastagbél-meridián ín-izom pályáját, a vékonybél-energiavezeték oldalágát, a gyomormeridián összekötőjét, valamint hat a kötőszövetekre. Így elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek.
(Például a máj- és az epehólyag-meridián elégtelen működése összefügghet emésztési nehézségekkel, gyomorsavtúltengéssel, az epehólyag működési zavaraival, epepangással, epekővel, allergiával, asztmával, fejfájással, alvászavarokkal, idegességgel, ingerlékenységgel, a vérnyomás túl nagy mértékű ingadozásával, gyengébb szívműködéssel, a látás romlásával, ízületi fájdalmakkal, ekcémával, pikkelysömörrel.)

 

 

7 500,- Ft

RENOL

RENOL
Raktáron

 


Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 15-féle gyógynövényből
Kiszerelése: 30 ml
Kiemelt hatásterületei: vese, húgyhólyag, prosztata, vérnyomás szabályozása, nyirokrendszer, mozgásszervek.


A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (HKO) megfelelően a renol az 5 elem közül a Víz elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Vízhez tartozó jin-jang szervpár, vagyis a vese, illetve a húgyhólyag energetikai harmóniájának helyreállítását. A renol alkalmazása egyúttal támogatja – az 5 elem sorrendjében a Víz után következő Fához tartozó – máj és epehólyag energetikai egyensúlyát.

A Renol elsősorban a vese, a húgyhólyag, a lép és a hármas melegítő ín-izomzat energetikai pályáját, valamint a szívburok oldalágát harmonizálja. Így elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek.

(Például a vese- és a húgyhólyag-meridián elégtelen működése összefügg a torokgyulladással, híg orrváladékkal, orrvérzéssel, könnyezéssel, magas lázzal, nyugtalansággal, szívfájdalommal, hideg lábakkal, gerinc- és ízületi fájdalommal.) 

7 500,- Ft
ujdonsag

GYNEX

GYNEX
Raktáron

 


Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 15-féle gyógynövényből
Kiszerelése: 30 ml
Kiemelt hatásterületei: hormonrendszer, nőgyógyászati panaszok, lelki instabilitás, alkalmazkodás a megváltozott körülményekhez.

A Pentagram® regeneráció elvének megfelelően a Gynex az 5 elem közül a Föld elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Földhöz tartozó jin-jang szervpár, vagyis a lép-hasnyálmirigy, illetve a gyomor energetikai harmóniájának helyreállítását. A Gynex alkalmazása egyúttal támogatja – az 5 elem sorrendjében a Föld után következő Fémhez tartozó – tüdő és vastagbél energetikai egyensúlyát.

A Gynex – alkotórészei révén – elsősorban a befogadó, a hármas melegítő, a tüdő oldalága, a gyomor és a vastagbél (beleértve annak ín-izom oldalágát) energiavezetékek működését harmonizálja. Így elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek.

(Például a befogadó meridián elégtelen működése összefügg az alhasi, nőgyógyászati megbetegedésekkel, a hármas melegítőé a szervezet hőháztartásával, fül- és hallásproblémákkal, migrénnel.


 

7 500,- Ft
ujdonsag

KOROLEN

KOROLEN
Raktáron

 


Bioinformációs, komplex gyógynövény-koncentrátum 17-féle gyógynövényből
Kiszerelése: 30 ml
Kiemelt hatásterületei: szív, erek, vér, immunrendszer, lelki problémák.


A Pentagram® regeneráció elvének és a hagyományos kínai orvoslásnak (HKO) megfelelően a korolen az 5 elem közül a Tűz elemhez kapcsolódik, így elősegíti a Tűzhöz tartozó jin-jang szervpárok, vagyis a szív és a vékonybél, illetve a szívburok és a hármas melegítő energetikai harmóniájának helyreállítását. A korolen alkalmazása egyúttal támogatja – az 5 elem sorrendjében a Tűz után következő Földhöz tartozó – lép-hasnyálmirigy és a gyomor energetikai egyensúlyát.


A Korolen elsősorban a kormányzó meridián, valamint a szív, a vékonybél, a szívburok, a hármas melegítő energiavezeték működését, a lép összekötőjét és mellékágát, a vese és a máj energetikai pályáit harmonizálja. Így elősegíti azoknak a problémáknak a megoldását is, amelyek az említett meridiánokkal kapcsolatban álló szervek nem megfelelő működéséből erednek.


(Például a kormányzó, a szív és szívburok meridián elégtelen működése összefügghet érbetegségekkel, agyvérzéssel, infarktussal, érelmeszesedéssel, érszűkülettel, visszerességgel, magas koleszterinszinttel. Lehetséges ilyen jellegű kapcsolat hormonrendszeri, idegrendszeri és immunrendszeri zavarok vagy betegségek, gyermekek tanulási problémái, hiperaktivitás, dadogás esetén is.)
 

7 500,- Ft
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Bemutatkozás | Sujok módszer | Képzések | Termékek - webáruház | Rendelési és szállítási információk
Aktualitások | Sujok terapeuták | Kapcsolat
weboldal tervezés: IRQ