www.sujok.hu    Főoldal    E-mail 

Ezüst kolloid 20ppm 480 ml Silver Mineral Concentrate 100%-os felszívódás!

Új !
Raktáron
8 000,- Ft

Mi is az az ezüst kolloid?

 

Az ezüst kolloid egy olyan elektrogalvanikus eljárás-eredményeképpen jön létre, mely során a szubmikroszkópikus (1,26 Angstrom/0,00001 mikron nagyságú) ezüst részecskéket egy nagyobb darab 99.999-es, igen tiszta ezüstből vízben oldanak. A részecskéket szuszpenzióban tartja az atomok enyhe elektromos töltése. Apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be a szervezetbe.

Az ezüst egy erős, természetes profilaktikus / antibiotikus szer, melyet évezredek óta használnak az emberek, anélkül, hogy bármiféle mellékhatása lenne. Az ezüst megbénítja azokat a bizonyos enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok oxigén felhasználó anyagcseréjük során használnak. Így azok megfulladnak.
Nem ártalmasak viszont az emberi enzimekre, sem pedig az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Az ezüst felszívódása nagyon lassú folyamat. Mindenféle kórokozó szervezetet hatástalanít hat perc, vagy még annál is rövidebb idő alatt. Az ellenálló képességek nem tudnak kifejlődni. A szervezetünk nem szokik hozzá. A kolloid ezüst egyaránt gyógyszer és megelőzés mindennemű fertőzéssel szemben. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszer volna bennünk.

A homeopátiában a legfontosabb szerek egyike - szédülés, kötőhártya gyulladás, a fejbőr viszketése, hasgörcs, puffadás, fejfájásra ha az félelemre vagy idegességre vezethető vissza.


Hogyan hat az ezüst kolloid?


Az ezüst kolloid hatástalanítja azt az enzimet, amit az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok használnak anyagcseréjük során. Az antibiotikumoktól eltérően nincs ismeretünk rezisztens törzs kialakulásáról. Valójában az antibiotikumok a baktériumoknak és gombáknak csak körülbelül tucatnyi formája ellen hatnak a vírusok ellen pedig egyáltalán nem. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst akár csak apró nyomokban is jelen van. A Silver Institute kutatásai is azt támasztják alá, hogy az ezüst kolloid több mint 650 kórokozó ellen hatásos. A tesztek azt igazolják, az ezüstnek a vékonybélben történő magas felszívódása miatt, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti. Az ezüst segíti a magzat fejlődését, növekedését, egészségesebbé teszi, megkönnyíti a szülést és a lábadozást. Laboratóriumi tesztek igazolják, hogy minden baktérium, vírus és egysejtű gomba elpusztul hat perces érintkezés után. Minél több ezüst van a szervezetben, ez az érintkezés annál gyakoribb és gyorsabb lesz.


A természet antibiotikuma


1938. előtt a kolloid ezüstöt éppúgy alkalmazták a mindennapi praxisban, mint ma a modern gyógyszereket. Egyaránt fogyasztották szájon keresztül, injekciózták be intravénásán és muszkulárisan, alkalmaztak gargalizáló szerként torokbántalmakra, öblítő szerként, és használták helyileg még érzékeny szövetekre is, továbbá szembe csepegtetve is. 1938. előtt a kolloid ezüstöt az antibiotikumos kezelések egyik alappillérének tartották. Még mindig a leguniverzálisabb antibiotikus hatású szerként ismerik el, mely nem mérgező 3-5 milliomodrésznyi mikro-koncentrációban. Hatékonynak bizonyult 650 különféle fertőző betegség ellen, összehasonlítva a hagyományos antibiotikumokkal, melyek 6-7 féle bántalom ellen hatékonyak csupán.


Jim Powell közli a Science Digestben publikált cikkében, 1978. márciusában "A legerősebb bacilus vadászunk" cím alatt: "Hála a felvilágosító kutatásoknak, az ezüst úgy kerül elő, mint a modern orvostudomány csodája. Egy antibiotikum talán fél tucat különféle kórokozót tud elpusztítani, az ezüst azonban mintegy 650-et. Az ellenálló fajták sem tudnak fejlődni tőle." A St. Louis-i úttörő ezüstkutató, Dr. Harry Margraf így fejezi be: „Az ezüst a leghatásosabb univerzális baktériumölő szerünk, mely jelenleg rendelkezésre áll."

Nincsen olyan ismert kórokozó élőlény, mely meg tud élni az egyszerű vegyi elemnek számító ezüstnek akár a legkisebb mennyiségű jelenlétében is. Laboratóriumi tesztek szerint a legkártékonyabb baktériumok, vírusok és mikroszkopikus gombák is pár pillanatnyi ezüsttel való érintkezés után elpusztulnak. Larry G. Ford, orvosdoktor, a UCLA Orvosegyetem Szülészet- és Nőgyógyászati Fakultásának tanára, az Egészségügyi Tudományok Központjának dolgozója jelentette egy levelében 1988. november 1-én, hogy az ezüstoldatoknak baktérium- és gombaölő hatásuk van, Candida Albicans és Candida Globala esetében is.


Van-e mellékhatása, veszélyes-e?


A jó minőségű ezüstkolloidnak nincs kimutatható veszélyes mellékhatása, csak a rossznak lehet. A nem kolloid méretű ezüstnek, vagy néhány ezüst-sónak viszont van nehézfémes toxikussága, ezek: ezüst-nitrát, ezüst-szulfát és ezüst-klorid. Azonban e 3 ezüst-só jelentősen nagy mennyiségben fogyasztva bőrelszíneződésen kívül egyéb betegséget nem váltanak ki, amit dr. Eidson (Department of Epidemiology, Santa Fe) is megerősített. Mellesleg az ezüst-nitrátot újszülött csecsemők szembecsöppentésére is használták vakság ellen. A színtiszta desztillált víz elektrolízisénél ilyen sók egyáltalán nem keletkeznek.

Viszont az ezüst-ionok az emésztőnedvek sósav tartalmával érintkezve, annak klorid ionjaival azonnal ezüst-kloridot képeznek. Ez a vízben többé nem oldódik és nagy méretű molekulákká alakul, ami mint felhasználhatatlan salakanyag a széklettel kiürül. A nagyon kevés kisméretű ezüst-klorid ami képes volt a bélmembránokon keresztüljutni, a vesék által kiválasztva a vizelettel kiürül Ronald Gibbs professzor szerint. A cél a minél kevesebb ezüst-ion tartalom elérése.

A homeopátiaban járatosak is ismerik az ezüst hatásait, igaz, ezüst alatt nem ezüstkolloidot értenek. Ezek listája meglehetősen hosszú, és ha nem is okoz szervi elváltozást, de előidézhet érzelmi kitöréseket, szellemi izgatottságot és más enyhébb ingerlékenységet, szövetekben való lerakódást. Mindez azt sugallja, hogy nem ajánlatos mindennap fogyasztani azok számára, akik érzelmileg fogékonyabbak.

Egészség-politika, mi várható a közeljövőben?

Az amerikai FDA (Élelmiszer és Gyógyszer Engedélyezési Hivatal) már korábban végzett kutatásokat az ezüstkolloiddal és tisztában vannak annak rendkívüli patogénölő hatásairól. Mégsem teszik közzé a kutatási eredményeket és nem is fogják a közeljövőben. Először is ha egy intézet azzal állna ki, hogy az ezüstkolloiddal mondjuk rákot, vagy AIDS-et lehetett sikeresen kigyógyítani, azzal automatikusan "új hatóanyag"-nak lehetne kinyilvánítani és jelenlegi széleskörű forgalmazását azonnal betiltani, mert akkor "ki kell vizsgálni minden hatását", ami az 1938 előttről használt szerek újraminősítéséhez vezetne. Az egyetlen ok, hogy ezüstkolloid termékeket lehet kapni egy törvénynek köszönhető, miszerint az 1938 előtt is használt és nem szabadalmazható szerek megengedett minősítésben vannak, egyébként már régen eltüntették volna. Ezért minden forgalmazó és ilyet alkalmazó klinika csak nagyon óvatosan fogalmazhat.

De az ezüstkolloid nem szabadalmaztatható.Nincs egy olyan gyógyszergyártó vállalat sem, aki érdekelve lenne a kutatásával, terjesztésével. Sőt, nekik végképp káros egy ilyen szer elterjedése, amit minden áron akadályozni fognak. Erre fel lehet készülni. Mit gondol, mi történne, ha egy csoda folytán hivatalosan kinyilvánítanák az ezüstkolloid, vagy akármilyen más hatásos szer eredményes rák-, vagy AIDS-, stb. gyógyító hatását? Először is a gyógyszeripar minden nagyágyújának a részvényei teljesen összeomlanának, hiszen nem lesz ennyi vírus-, rák-, stb. gyógyszerre szükség, se kemoterápiára, sem sugárkezelésre stb. Az ilyen berendezéseket gyártók sem menekülnének meg, sőt a kutatóintézetekben számos kutatást be kellene szüntetni, amit újabb gyógyszerek bevezetéséért végeznek. Számos kutató állása is kockán forogna. Ha még járatlan az egészség-politikában, akkor még nem tudhatja, hogy ez a negatív kampány az utóbbi 3-4 évben felerősödött, és közel vagyunk ahhoz, hogy nyílt támadásokkal megnehezítsék, vagy akár beszüntetésre késztessék az ezüstkolloidot előállítani képes készülékek forgalmazóit.

A nagy gyógyszergyártók már most is hatalmas profitoktól esnek el. Nyomásukat az FDA-ra kiterjesztve sürgették az ezüstkolloid teljes betiltását, amit a fent említett törvénynek és a szer hatásos voltának köszönhetően nem tudtak elérni. Ekkor nyomást fejtettek az információ-terjesztés teljes megakadályozásáért, és az FDA beállt nekik, ezzel is kimutatva, hogy csak bábok egy gépezetben. 1999. július 19.-én egy törvény lépett életbe, miszerint a forgalmazott ezüstkolloid termékeken nem lehet annak patogénölő tulajdonságait feltüntetni! Mindez annak ellenére, hogy számos más szerre nem reagáló vírust képes elpusztítani 6.5 perc alatt, feltéve, ha kiváló minőségű és erős koncentrációban van. Sőt elméletileg azt a forgalmazót is tevékenysége felfüggesztésére és összes tulajdonának elkobzására foghatják, aki információt merne közölni valamilyen "gyógyíthatatlan" betegség elleni sikeres hatásáról.

A média az USA-ban már javában riogatja az embereket, holott a jobb oldalon feltüntetett szerzők és mások szerint is helyesen elkészítve és a meghatározott arányban fogyasztva az ezüstkolloid víznek nincs kimutatható káros hatása és eddig ilyen terméket fogyasztó ember még nem lett szürkés-kék színű!

A legtöbb embernek már kezd elege lenni a többnyire hatástalan orvosi módszerekkel, amiknek több a káros mellékhatása, mint a hangoztatott hasznos hatása. Ezért olcsó, könnyen beszerezhető, de legfőképpen hatásos szerre vágynak, ami jobb, mint a hivatalos terápiák. Azt persze nem lehet az ezüstkolloid vízre mondani, hogy szuperszer, de azt sem lehet letagadtatni, hogy vannak bizonyos rendkívüli tulajdonságai. Azt sem lehet elvárni tőle, hogy mindenkinél eredményes lesz, de azt sem lehet letagadni, hogy már vannak/voltak olyanok, akiknél az volt. Valószínűleg, hasonlóan az Essiac-hoz, csak azoknál a betegeknél lesz igazán eredményes, akiknél a főszervek még egészségesek maradtak. A kutatást számos igen becsületre méltó kutató végzi önerőből.

http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20101006/a_legjobb_gyogyszer_6_perc_alatt_650_korokozot_gyur_le/
 

Ezüst kolloid 20ppm 480 ml Silver Mineral Concentrate 100%-os felszívódás!
Ezüst kolloid 20ppm 480 ml Silver Mineral Concentrate 100%-os felszívódás!Bemutatkozás | Sujok módszer | Képzések | Termékek - webáruház | Rendelési és szállítási információk
Aktualitások | Sujok terapeuták | Kapcsolat
weboldal tervezés: IRQ