www.sujok.hu    Főoldal    E-mail 

DELFINTERÁPIA. A DELFIN-HULLÁMOK HORDOZÓJA

Közérzetjávító termékek
ujdonsag
Raktáron
32 500,- Ft

A DELFIN-HULLÁMOK HORDOZÓJA
Hatásos és mindenki számára elérhető - ez a „Delfin –hullámok hordozója”, amely a „SZEMMED®” cég terméke.
1978-ban egy angol tudós fedezte fel az ember és szimpatikus tengeri élőlény közötti kommunikáció jótékony hatását. Jelen pillanatban az USA foglalja el az első helyet a világon, a delfinterápia orvosi felhasználásának területén, második helyen Mexikó, a harmadikon, pedig Németország van.
Ma már senki sem mer kételkedni a delfinterápia sikerében. Az utóbbi 10 évben, a világ számos országában rengeteg kísérlet született ezen állatok az emberi egészségre gyakorolt hatásáról, és tudományosan is alátámasztották óriási pozitív hatását. A tudósok véleménye szerint, az állatok által nyújtott jelentős segítség sokkal több, mint egyszerű találkozás a természettel, un. ”biofiliás terápia” módszer. A delfinek egymásközti kommunikáció során és a környezettel való érintkezéskor a „visszhangos” hullámokat használják, ezeket a rezgéseket másolták át a tudósok erre a gyógyító készülékre, így sikeresen fel tudjuk váltani a tradicionális pszihoterápiás módszereket „biofiliás” eredetű kezeléssel.

Mi az a delfinterápia és gyógyászat mely területein használható?
A delfinterápiát egyre növekvő érdeklődés övezi, hiszen vele
kapcsolatban fájdalomcsillapításról, a depresszív jelenségek oldásáról, az autista gyerekek tanulási kézségének javításáról beszélünk.
Létezik egy megállapítás azzal kapcsolatban; hogy az agyfélteke lassú hullámainak összehangoltságát szinkronba hozzuk az agy tevékenység aktivitásának megváltoztatásával.
Az ember fiziológiai kapcsolatát a delfinekkel úgy jellemezhetnénk –hogy ilyenkor létrejön egy jelentős bioelektromos változás az agy aktivitásában. A világ különböző országainak tudósai behatóan tanulmányozzák ezt a hatásmechanizmust. Néhány forrásmunka a cerebrális-hormonális működés elvét magyarázza ugyanakkor csokorba szedték az elektro-fiziológiai tanúsítványokat, melyek alátámasztják az endorfin alapokon nyugvó hatást.
A mai napig nyitott a kérdés- hogy csinálják ezt a delfinek?
Ők ugyan olyanok, mint az emberek hasonló szívritmus, vérösszetétel, négykamrás szív,a testhőmérséklet, az agyszürkeállományának súlya.
A delfin „leszkenneli” a pácienst, érzékeli és észleli a beteg szerv kisugárzását. Csodálatos biológiai mezővel rendelkeznek; leveszik a stresszt, az ember érzi az életenergia megnövekedését, és eltűnik a negatív energia jelenléte.

Jaltában a napokban megnyílt a delfin-terápiás központ. Szakértők szerint a természet erői nem kevésbé jól segíthetnek a betegnek, mint a modern gyógyszerek. Az olyan ismert kezelési formák mellett, mint a hegyi levegő, vagy a földalatti források vize, most az állatokkal folytatott kommunikálást is használják.
A rokkantok vagy súlyos sérülésektől szenvedők rehabilitációjában manapság egyre gyakrabban részt vesznek a delfinek is. És itt nem csak az a fontos, hogy ez az állat egyedülálló hatással van az emberi pszichére. A módszer fő előnye az, hogy sokoldalúan alkalmazható az idegrendszeri megbetegedések kezelésére, jegyzi meg Viktor Liszenko a jevpatoriai Nemzetközi Delfin-terápiás Intézet igazgatója.

- Itt nincsenek korhatárok. A legidősebb páciensünk 86 éves. Nagyon sokan kapnak kezelést nálunk: nemcsak azok, akiknek gerincsérülésük van, hanem azok is, akik közúti balesetek után kerülnek hozzánk, amikor komplex jellegű rehabilitációra van szükség. Ezekben az esetekben komolyan kell foglalkozni a hidrokinézissel és a pszichoterápiával. Külön terület: az agyvérzés utáni rehabilitáció, amikor vissza kell állítani a kérgi, a motorikus funkciót és az érzékenységet.

Több szakértő szerint, az ilyen típusú rehabilitációval a legjobb eredményt a gyermekeknél kapják. Jekatyerina Kasirszkaja a Gyermekpszichológiai Központ igazgatója véli, hogy delfin-terápia nem tekinthető univerzális csodaszernek az idegrendszeri megbetegedések esetén. De elismeri, hogy az ilyen központok létesítése nem fölösleges:

- Kevés olyan segítségfajta van, amelyet fizikailag vagy pszichikailag sérült gyermekeknek ajánlhatunk. A delfin-terápia például olyan módszer, amely nagyon jó az autizmus kezeléséhez.

A delfin-terápia egyik fő alkotórésze az ultrahang. Ezt már több mint 40 éve alkalmazzák a gyógyászatban. Több más módszertől eltérően, az ultrahang nem egyes szervekre vagy szövetekre hat, hanem a sejtekre, amelyekből áll az emberi szervezet. Méghozzá, a természetes ultrahang sokkal értékesebb, mint a mechanikusan kibocsátott, a laboratóriumi berendezések segítségével kapott. Ebben rejlik a delfin-terápia unikális jellege.A DELFINTERÁPIA KÉT RÉSZERE OSZHATÓ:
1. Szabad kontaktus az állattal, amikor minimálisra csökken a szakember jelenléte (orvos, edző, idomár, pszihológus, pszihoterápeutá, pedagógus stb.) Ebben a helyzetben maga a páciens teremti meg a kontaktust a delfinnel, és sajátmaga válassza meg a kapcsolat kereteit. A szakember szerepe mindössze annyi, hogy biztosítsa az ember és az állat között a biztonságos körülményeket.
2. Egy szakszerűen megszervezett, felépített találkozás; az állattal való kapcsolat a szakember jóvoltából valósul meg (orvos, pszihológus, pedagógus stb.), ahol a szakember és a páciens kapcsolata pszihoterápiás jelleget hordoz, és ahol a terapeuta az ún. hátteret adja meg a delfinnel való érintkezésben.
A delfinterápiát a természetespszihoterápiához kell sorolni, ahol a természeti lény (delfin) hatása gyógyító erővel hat, és így egy egyedülálló módszer minőségében lép szinre.

 

A DELFINTERÁPIA – ALAPVETŐ MUTATÓÍ
édfogyatékosság és némaság, halláscsökkenés és siketség
-Neurózis, posttraumás, stresszes eredetű eltérések
-Emlékezetkiesés, tanulási nehézség
-Depressziós állapotok
-Memória probléma, diszlexia
-H yperakt
-Gyermekkori cerebrális paralízis (bénulás)
-Kora gyermekkori autizmus
-Down szindróma és más genetikai eltérés
-Minimális agyi díszfunkció, vagy hiperaktivitás; figyelemhiányos szindróma
- A központi idegrendszer funkcionális eltérései
-Szellemi fejlődés elmaradottság (kivétel a súlyos forma),
-Besz ivitás, autizmus
-Phóbiák, pánikbeteéggs


A DELFINTERÁPIÁT NEM ALKALMAZHATJÁK,akik

-Epilepsziában szenvednek
-Az onkológiai betegek

Komoly eredményeket el olyan értek el olyan páciensek kezelésénél, akik komoly psziho-traumán estek át, akik átélték egy gyerekrablás nehéz körülményeit. Maximális hatékonyságú eredményeket lehet elérni olyan betegeknél, akiknél különböző szervi működési zavar áll fenn, melyek különböző anyagcserezavarral, valamint pszihoszomatikus jelenségekkel párosulnak.
A Delfinterápia sikeressége a delfin különleges képességeire épül, egy egyedülálló fizikai képesség és magas intelligencia szint ennek a záloga, amely kapcsolatteremtéssel párosul és a nem verbális képesség felhasználásával, játékos viselkedéssel, és az ember különleges kapcsolata a delfinnel. Mindez együttesen adja az ember –delfin pozitív viszonyt. A delfin elfogadás már magában adja a pszihoterápiás sikért!


MILYEN SZENZÁCIÓS LEHETŐSÉGEKET AD MAGA a DELFIN-HULLÁMOK HORDOZÓJA

A Delfinterápiát mindenki használhatja; egyszerűen, a jobb közérzet reményében is alkalmazhatjuk (fizikai-, pszihés állapot javítására),
Ugyanakkor komoly orvosi diagnózisok tudatában - hiszen, mint tudjuk a delfin, egy olyan élőlény,
aki komoly bioenergetikai mezővel rendelkezik, hasonlatosan az emberéhez.
A Delfinterápia alkalmazásának legnagyobb problematikája abban rejlik, a mai modern ember számára, hogy a kezelések összege túlon-túl magas, anyagilag nem mindenki számára elérhető, időigényes és a páciensnek mindenkeppen jól kell tudni úszni, szabadon mozogni a vízben.
A „CEM TECH ®”cég világpiacra dobta ezt a különleges, és egyedi kezelő készüléket, mely méreteiben egy medálra hasonlít, nyakban hordható, vagy párna alá tehetjük éjszakára.
Kísérletek eredményeképpen, a delfinek élete, mozgása, kommunikációjának tanulmányozásának végeredménye és 40 év munkájának csodálatos szülötte ez a gyógyító készülék, a „DELFIN HULLÁMOK HORDOZÓJA”.
Bonyolult, technikai módszerrel másolják ád az élő delfin információit a gyógyító hullám kibocsátóra, és így minden ember számára elérhetővé válik a delfinterápia, úgy, hogy ki sem kell mozdulni otthonról.

 

A készülék használata során 3 szabályt kell figyelembe venni:

-Naponta 3-4 óránál többet ne hordja,
-Fehér oldalával érintkezzen a testtel, nyakban hordva, vagy a párna alatt ,de feltűzhetjük tűvel,
-Óvja közvetlen hőtől, ütéstől, kerüljea vízzel való érintkezést.

A „DELFIN HULLÁMOK HORDOZÓJA” működése korlátlan időre szól.

 

Jaltában a napokban(dec.2012)  megnyílt a delfin-terápiás központ. Szakértők szerint a természet erői nem kevésbé jól segíthetnek a betegnek, mint a modern gyógyszerek. Az olyan ismert kezelési formák mellett, mint a hegyi levegő, vagy a földalatti források vize, most az állatokkal folytatott kommunikálást is használják.
A rokkantok vagy súlyos sérülésektől szenvedők rehabilitációjában manapság egyre gyakrabban részt vesznek a delfinek is. És itt nem csak az a fontos, hogy ez az állat egyedülálló hatással van az emberi pszichére. A módszer fő előnye az, hogy sokoldalúan alkalmazható az idegrendszeri megbetegedések kezelésére, jegyzi meg Viktor Liszenko a jevpatoriai Nemzetközi Delfin-terápiás Intézet igazgatója.

- Itt nincsenek korhatárok. A legidősebb páciensünk 86 éves. Nagyon sokan kapnak kezelést nálunk: nemcsak azok, akiknek gerincsérülésük van, hanem azok is, akik közúti balesetek után kerülnek hozzánk, amikor komplex jellegű rehabilitációra van szükség. Ezekben az esetekben komolyan kell foglalkozni a hidrokinézissel és a pszichoterápiával. Külön terület: az agyvérzés utáni rehabilitáció, amikor vissza kell állítani a kérgi, a motorikus funkciót és az érzékenységet.

Több szakértő szerint, az ilyen típusú rehabilitációval a legjobb eredményt a gyermekeknél kapják. Jekatyerina Kasirszkaja a Gyermekpszichológiai Központ igazgatója véli, hogy delfin-terápia nem tekinthető univerzális csodaszernek az idegrendszeri megbetegedések esetén. De elismeri, hogy az ilyen központok létesítése nem fölösleges:

- Kevés olyan segítségfajta van, amelyet fizikailag vagy pszichikailag sérült gyermekeknek ajánlhatunk. A delfin-terápia például olyan módszer, amely nagyon jó az autizmus kezeléséhez.

A delfin-terápia egyik fő alkotórésze az ultrahang. Ezt már több mint 40 éve alkalmazzák a gyógyászatban. Több más módszertől eltérően, az ultrahang nem egyes szervekre vagy szövetekre hat, hanem a sejtekre, amelyekből áll az emberi szervezet. Méghozzá, a természetes ultrahang sokkal értékesebb, mint a mechanikusan kibocsátott, a laboratóriumi berendezések segítségével kapott. Ebben rejlik a delfin-terápia unikális jellege.


 

DELFINTERÁPIA. A DELFIN-HULLÁMOK HORDOZÓJA
DELFINTERÁPIA. A DELFIN-HULLÁMOK HORDOZÓJADELFINTERÁPIA. A DELFIN-HULLÁMOK HORDOZÓJABemutatkozás | Sujok módszer | Képzések | Termékek - webáruház | Rendelési és szállítási információk
Aktualitások | Sujok terapeuták | Kapcsolat
weboldal tervezés: IRQ