www.sujok.hu    Főoldal    E-mail 

MAGYARORSZÁGI SU JOK AKADÉMIA

OKTATÁS 2010

 A "Magyarországi Su Jok Akadémia" 2010 tavaszán újra meghirdeti a Su Jok képzés induló I.ciklusát (3 nap).A képzések helye továbbra is Budapest XI.ker.Vegyész u.2. "Luna Hotel".A képzésekre szóban (telefonon) vagy írásban ( e-mail-ban) lehet jelentkezni.
A "Magyarországi Su jok Akadémia" 2010 tavaszán ismételten meghirdeti Su Jok terapeuta képzését. Az I.ciklus 3 képzési napból áll és 1 vizsganapból.A képzések hétvégeken (szombat-vasárnap) vannak,havonta 1 hétvége,reggel 9-től délután 17-ig. Az oktatás napidíja 25000 HUF. a vizsgadíj 15000 HUF. Ciklusonként,sikeres vizsga esetén,névreszóló,számozott nemzetközi diplomát kapnak a hallgatók.Az első nap képzési díját 25000 HUF. át kell utalni a Web -oldalon feltüntetett számlaszámra ( Su Jok képzés - megjegyzéssel ),mivel csak így tudjuk figyelembevenni a jelentkezést.A továbbképzések induló létszáma min.10 fő,ezért van szükség a fent említett ún.jelentkezési díjra,amely természetesen beszámít az oktatási költségbe.Az említett összeget a ciklus kezdete előtt legalább 20 nappal be kell fizetni.

A meghirdetett tavaszi képzés I.ciklusának előrelátható időpontja 2010 április 17-18,valamint május 15-16.

Jelentkezhet telefonon 06703660263 Ivanics Idánál.További kérdéseit felteheti telefonon,vagy megírhatja e-mail-ben:
 

 

Jelen levelünkkel értesítjük a T. Intézményeket,Vezetőiket,a volt Su Jok Hallgatókat és az „Áltanítókat”, hogy a „ SU JOK „ vagy „SU-JOK” vagy „SZU DZSOK” vagy „SZU-DZSOK” vagy bármely variációja és ezzel a szóval kapcsolatos kifejezéseket,azaz megnevesítést és az ehhez a fogalomhoz és módszerhez tartózó összes képzést ,oktatást,tájékoztató jellegű előadást,szaklapokban,módszertani kiadványokban stb.-ben való hirdetést,továbbá ehhez tartozó bármely képzést,eszmecseréket,szemináriumokat - a „ Magyarországi Su Jok Akadémia „ ,azaz Androida Med Kft. ,a Su Jok Terápia Nemzetközi Társasága képviselője / Söul / , a Magyar Szaba-dalmi Hivatal-nál 2009 nov.16. Levédte! ( lajstromszám:198 939 ) .
Amennyiben a továbbiakban is,Önök és Intézményük,vagy bármely egészségügyi-és oktató központ
az említett védjeggyel ellátott kifejezéseket,szervezéseket és tájékoztató jellegű előadásokat tart,ezt jogosulatlanul teszi,használja,akkor ez a cselekedet polgári jogi procedúrákat von maga után.

 

OKTATÁS a SU JOK AKADÉMIÁN (Aktuális továbbképzések- lásd az "AKTUALITÁSOK"!)

A SU-JOK AKADÉMIA®, a NEMZETKÖZI SU-JOK TERÁPIAI TÁRSASÁG ® jóváhagyásával és közreműködésével folytatja. az “ONNURI SU JOK” terápiás program tanítását.
A Su Jok terápia oktatásának teljes programja 7 tanfolyamból áll. Minden tanfolyam 2 ciklusból áll. Minden ciklus idötartama 30 akadémiai (egyetemi) órából áll
(6 ötórás előadás). A tanfolyam utolsó napján történik a vizsga. Ugyancsak akkor tartják a két speciális tanfolyamot, melynek témája: “Az ONNURI terápia tű nélküli módszerei” és “TWIST terápia” az “ONNURI SU JOK” terápiás program tanítását.
Minden egyes tanfolyam befejezésekor a hallgató megkapja a Su Jok akadémia oklevelet (természetesen akkor, ha sikeres vizsgát tett). Azok a hallgatók, akik felsőfokú medicusok, orvossegéd képzõ és természetgyógyász végzettséggel rendelkeznek, az első négy elméleti tanfolyam elvégzése után megkapják a „SU JOK® SZAKVÉGZETTSÉG” és a “SU JOK® TERÁPEVTA NEMZETKÖZI TÁRSASÁGÁNAK OKLEVELÉT”. Azok a hallgatók, akiknek nincsen egészségügyi végzettsége, az első négy elméleti tanfolyam elvégzése után “SU JOK TERÁPIA NEMZETKÖZI TÁRSASÁGNAK, EGYESÜLETE OKLEVELÉT” adják át.
Csak a teljes “ONNURI SU JOK® TERÁPIA” elvégzésekor, amely 7 elméleti és 2 speciális tanfolyamból áll, kaphatja meg a hallgató a NEMZETKÖZI SU JOK TERÁPIAI TÁRSASÁG BIZONYÍTVÁNYÁT ” SU JOK MESTER”CÍMMEL. Ehhez viszont záróvizsgát kell tenni és az ONNURI SU JOK TERÁPIA 50 saját klinikai gyakorlatából összeállított eset leírást beadni.

 

A SU-JOK TERÁPIA NEMZETKÖZI TÁRSASÁGÁNAK PROGRAMJA

1. ÉVFOLYAM. A SU-JOK TERÁPIA ALAPJAI

I. CIKLUS. A KÉZ ÉS LÁBFEJ MEGFELELHETÕSÉGÉNEK ALTALANOS (STANDART) RENDSZERE (30 óra)
Ez a ciklus a megfelelhetőség általános rendszerének tanulmányozására koncentrál. Az emberi test felépítésének törvényszerűségeit, azok szerveit és rendszerét mind a kéz- és lábfej valamint a diagnosztikai tapasztalatok megszerzésére és a különböző betegségek gyógyításának módszerre.

II. CIKLUS. TERÁPIA - AZ ENERGIAÁRAMLÁS RÉVÉN (30 óra)
Ez a ciklus a test energetikai áramlásainak útjait tanulmányozza (energetikai rendszerek) és ezen útvonalak korrekciós módjait az eltérések, kóros folyamatok tükrében.

2. ÉVFOLYAM. A TEST HOMO-RENDSZERE: DIAGNOSZTIKA ÉS GYÓGYÍTÁS.

III. CIKLUS. A TEST HOMO-RENDSZERE, FÜLAKUPUNKTÚRA ÉS ONNURI SKALPAKÚPUNKTÚRA (30 óra)
Ez a ciklus betekintést ad a megfelelhetőség számtalan rendszerébe választhatóságába a megfelelhetőségi rendszere leghatékonyabb elvén, a betegség minden egyes konkrét esetében. Ugyanakkor megismertet a megfelelhetőség újdonsült munkafázisaival, konkrétan a megfelelhetőségi rendszer a a fejen (a skalpon), a fülkagylón, a testen, és így elsajátíthatók a diagnosztikai és gyógyítási módszerek különbözősége.

3. ÉVFOLYAM. “A 6 KI TEÓRIÁJA”

IV. CIKLUS. AZ ALAPENERGIÁKKAL VALÓ GYÓGYÍTÁS: EGYSÉGES INDIVIDUÁLIS ENERGIA.(30 óra)
Ebben a ciklusban a „Hat energia” elvet tanulmányozzuk. A „6 Ki” módszer alapjául szolgáló kezelések és individuális energia elve alapján történnek.

V.CIKLUS. AZ ALKAT ELMÉLETE. A SZERTEÁGAZÓ ENERGETIKAI GYÓGYÍTÁS: AZ EGYSÉGES ÉS INDIVIDUÁLIS ENERGIÁVAL.(30 óra)
Ebben a ciklusban tanulmányozzuk a szerteágazó és alapenergiák energetikai alkatát, valamint annak megjelenéseit a beteg és egészséges embernél normális és kóros állapotban, a szerteágazó “6 Ki” sajátságai és funkciói.
A csakrák és meridiánok összefüggéseit tanulmányozzuk, valamint a “6 Ki” alapján történő gyógyítási módszereket, figyelembe véve a “más(böl)csakrá”-n és “más(böl)meridián”-okon lévő alkatokat.

VI. CIKLUS. A SZUBSTRUKTÚRA SZERINTI GYÓGYÍTÁS(30 óra)
Ebben a ciklusban tanulmányozhatjuk a “6 Ki” szerinti gyógyítást és diagnosztizálást a szub- szerteágazó energiák szintjén. Itt tárgyaljuk az alkat sokrétűségét, a betegséget energetikai szemszögből nézzük, a “6 Ki” álláspontjából, a regionális- és funkcionális diagnosztika elveinek, távlatainak alapján, az ONNURI íriszdiagnosztikán át.

4. ÉVFOLYAM. A “6 KI” TEORIÁJÁNAK ELMÉLYÜLŐ ELVE.

VII. CIKLUS. GYÓGYÍTÁS ÉRZELMI- ÉS MENTÁLIS ENERGETIKAI SÍKON.(30 óra)
Ez a ciklus ismertet meg bennünket az érzelmi- és mentális energiákkal, azok diagnosztizálásával, hatásával az ember egyedi tulajdonságbeli sajátosságaira a betegség lefolyása során, megközelítést ad nekünk az alkat diagnosztizálásához, a mentális- és érzelmi energiák állapotának figyelembevételével. Továbbá tanulmányozhatjuk pszichoemocionális kezelés módszereit valamint a távgyógyítás módszereit és a tengelyirányú hatelemes keresztalkatokat.
VIII. CIKLUS. AZ IDŐ ÉS A TÉR ENERGIÁJÁVAL VALÓ GYÓGYÍTÁS (30 óra)
Ez a ciklus az idő energiájának van szentelve, amely hatással bír az ember fizikai és pszichoemocionális állapotára, valamint tanulmányozza a keleti naptár alapgondolatát, a bioritmus és chronopunktúra alapjait, továbbá az idő energetikáját felhasználva a diagnosztika és gyógyítás céljára, ugyanakkor vizsgálja a nyitott pont egyszerű számítási módszerét segédtáblázat nélkül. Vizsgálat alá kerül a diagnosztizálás- és a kezelés elvei az idő energiájának összefüggésében. Vita tárgya a “6 Ki” komplex diagnosztikai rendszer kérdései.


5. ÉVFOLYAM. EGYEDI ELTÉRÉS (KÓRÓS FOLYAMAT) A “6 KI” ELBV POZÍCIÓBÓL.

IX. CIKLUS. A BELSŐ SZERVEK MEGBETEGEDÉSÉNEK DIAGNOSZTIZÁLÁSA. (A SZÉL, A HŐ, A MELEGSÉG MEGBETEGEDÉSE)(30 óra)
Ezen ciklus során figyelhetjük meg a szív- és érrendszer betegségeinek, az ideg- és endokrin rendszer szimptomatikus, szindrómás és differenciált diagnosztikáját, valamint az izom és ízületek rendszerének (mozgásszervi) megbetegedéseit. Továbbá kiválasztjuk az optimális gyógymódokat, valamint elvégezzük a klinikai feladatok megoldását.

X. CIKLUS. A BELSŐ SZERVEK MEGBETEGEDÉSÉNEK DIAGNOSZTIKÁJA. (A NYIRKOSSÁG, A SZÁRAZSÁG, A HIDEG MEGBETEGEDÉSE)(30 óra)
Ezen ciklus során tekintjük át a tüdő, a gyomor- és bélrendszer, a vizeletkiválasztó rendszer és a nemi szervek valamint az immun- és mozgásszervi betegségeinek szimptomatikus, szindrómás és differenciált diagnosztikáját. Áttekintjük a gyógyítás optimális gyógymódjának aktuális kérdéseit.

6. ÉVFOLYAM. A “HÉT KEZDET” ÉS A “GYÉMÁNT ENERGETIKAI RENDSZER” ELVÉNEK ALAPJÁRA ÉPÜLŐ GYÓGYÍTÁS- ÉS DIAGNOSZTIKAI MÓDSZERTAN.

XI. CIKLUS. “A NYOLC KEZDET” TEÓRIÁJÁNAK KLINIKAI ASPEKTUSAI (30 óra)
A ciklus ideje alatt tanulmányozhatjuk a “8 kezdet” elmélet, a “8 kezdet” jelentőségét és sajátosságait a világegyetem fejlődése során, az emberi szervezet felépítésének és működésének tükrében, valamint a diagnosztika és gyógyítás módszerei a “8 kezdet” szemszögéből. Továbbá gyógyítási módszerek a kéz, az ujj, a köröm vonalainak energetikai rendszereiben.
XII. CIKLUS. GYÉMÁNT ENERGETIKAI RENDSZER (30 óra)
Ebben a ciklusban sajátítjuk el PARK,JAE WOO PROFESSZOR által leírt (“ALMAZ”) GYÉMÁNT energetikai rendszert, azok elemeit diagnosztikai módszereit és a kezelés módjait, az ember energetikai felépítését, amelyet ezen rendszer létezése határoz meg.

7. ÉVFOLYAM. DIAGNOSZTIKA ÉS GYÓGYÍTÁS “A HÁROM KEZDET” SZEMSZÖGÉBŐL ÉS A SPIRÁLIS ENERGETIKAI HÁLÓ

XIII. CIKLUS. DIAGNOSZTIKA ÉS GYÓGYÍTÁS “A HÁROM KEZDET” SZEMSZÖGÉBŐL.(30 óra)
E ciklus során tanulmányozzuk “a három kezdet” elvét, a természetbeli megjelenését, a belső szervek sorrendje, az energetikai rendszerek, energiák és érzelmek, ízületi meridiánok “három kezdet” felépítése, és annak diagnosztikai személyre szabott kórtani megítélése.
XIV. CIKLUS. A SPIRÁLIS ENERGETIKAI RENDSZER.(30 óra)
Ezen ciklus alatt megismerkedünk a spirális energetikai “NEUTRO -HÁLÓ”- val. A gyógyítás módszere a test és kézfej spirális meridiánjai mentén történik “a három kezdet” akupunktúra.

AZ ONNURI TERÁPIA MÓDSZEREI TŰ HASZNÁLATA NÉLKÜL (30 óra)
Ezen ciklus alatt betekintést nyerhetünk a metafizikai világba, annak felépítésébe, valamint megismerhetjük az ember “áttetsző” testének felépítését az “M részecskék” alapján, a “Neutro állapot” fontosságát és módszertanát, amely eljárás kidolgozását néhány metodikai munka során az “M részecskék” segédletével történik. Tanulmányozhatjuk ez idő alatt az ONNURI bölcseleti terápiát és az ONNURI számterápiát, felhasználván gyógyító céllal az “M érzelmi részecskék” valamint a színek, irányzatok révén, ugyancsak bevetésre kerül a csakrák és a „GYÉMÁNT” energetikai rendszer” különböző módszerei.

TWIST TERÁPIA (alap kurzus) (30 óra)
A “TWIST” mozdulatokról ad alapismereteket, a “Twist” terápia és diagnosztika elveivel ismerkedhetünk meg. A TWIST terápia viszonylag bonyolult technikáját sajátíthatjuk el: légző TWIST, a belső szervek “TWIST”- je és stb.
 MAGYARORSZÁGI SU JOK AKADÉMIA

Bemutatkozás | Sujok módszer | Képzések | Termékek - webáruház | Rendelési és szállítási információk
Aktualitások | Sujok terapeuták | Kapcsolat
weboldal tervezés: IRQ