www.sujok.hu    Főoldal    E-mail 

Bemutatkozás


A Magyarországi Su Jok Akadémia™ 2006 -ban alakult.

A Magyarországi Su Jok Akadémia™ célja és feladata elsősorban ennek a lenyűgöző akupunktúrás módszernek a meghonosítása és népszerűvé tétele. A 2000 évekig hazánkban különösen nem volt ismert ez a gyógyító módszer; tanítása, nem hivatalos keretek között és a nemzetközi Su Jok Akadémia ® által nem jegyzett áltanítók végezték (végzik), akik nem Park Jae Woo professzor igazi módszerét követik, nem az általa kijelölt tematikát terjesztik.

 

Következésképpen került kidolgozásra a Koreai- és Moszkvai Su Jok Akadémiával karöltve, valamint a Litván Alternativ Gyógyászat társaság közreműködésével került közös kidolgozásra a Su Jok® oktatás módszerének magyar nyelvű anyaga, a Magyarországi hallgatóság részére, ugyanakkor az előadássorozatok és szemináriumok szigorúan ellenőrzött tematika hű változataként kerülte az oktatási tananyagba.
Ilyenképpen vált - Magyarországon nem közismert – a magyarosított „szudzsok akupunktúra, szu dzsok tűszúrás”-ból, az eredeti „Su Jok®” akupunktúrás módszer, mindenki számára elérhető, mind az orvosok, mind természetgyógyászok egyszerű gyógyítók részére is hasznos, gyógyulást adó kezelési módszer, amit másképpen az „Onnuri medicina®” részeként nevezünk.

A Moszkvai-, valamint a Söuli Su Jok Akadémia megbízásából vezeti 2006 óta - Dr. Szokolov Andrej főorvos - a Magyarországi Su Jok Akadémiát, Győri székhellyel. Szokolov doktor több mint 15 éve foglalkozik és gyógyít az eredeti,koreai  Su Jok akupunktúrás terápiás módszerrel, és ennek a munkásságnak végeredményeként kapta az elismerő megbízást, hogy megalapítsa a „Magyarországi Su Jok Aladémiát®”.

Szokolov főorvos úr szervezésében elsőként végezhette el a teljes „Su Jok®” terápia-és akupunktúra kurzus nemzetközi anyagát.

Dr. Szokolovné Ivanics Idának köszönhetően először került hivatalos fordításra a teljes Su Jok módszer magyar nyelvre. Majd későbbiekben megjelent a „Su Jok mindenkinek”, valamint „A Su Jok magterápiás módszere” című könyvek magyar nyelvű fordítása is.

A „Magyarországi Su Jok Akadémia™” tagja a Nemzetközi Su Jok Társaságnak, ennek köszönhetően az általa irányított oktatás teljesen megfelel a nemzetközi követelményeknek, valamint a magyarországi Su Jok Akadémián előadó tanárok, orvosok, a Nemzetközi Su Jok Társaság által jegyzett és meghatalmazott oktatók.

A „ Magyarországi Su Jok Akadémia ™ „megnevesítést- a Med-Art 2004 Kft. ,aki a Su Jok Akupunktúra-és Terápia Nemzetközi Társaság magyarországi képviselője , a Magyar Szabadalmi Hivatal-nál 2009 nov.16.- levédte! ( lajstromszám:198 939 ).

 

 

 

 

 


 

Bemutatkozás | Sujok módszer | Képzések | Termékek - webáruház | Rendelési és szállítási információk
Aktualitások | Sujok terapeuták | Kapcsolat
weboldal tervezés: IRQ